ЛУ-КЛУБ: Учим с удоволствие и за развлечение

  [BG]   EN  
ЛУ-КЛУБ: Учим с удоволствие и за развлечение

Начало
Що е ЛУ
ЛУ-клуб мисия
За кого е ЛУ-клуб
Кои сме ние
Архив
Връзки
Изтеглете си


Новини ЛУ за развлечение ЕВРОВИЗИЯ 2011 Календар Контакт

Новини / ЛУ

Вземи в gLOG
29 Юни 11, 22:14 / Автор: bgnes.com - "Гардиън"
Жителите на Сидни ще получат по 5000 евро, за да напуснат града
Това е част от нов план за увеличаване на населението и подобряване на икономиката на малките населени места в Австралия.

Според заместник премиера на Нов Южен Уелс Андрю Стоунър "регионите в Нов Южен Уелс са страхотни места за живот, работа и отглеждане на семейство и тези 7000 долара ще бъдат допълнителен стимул за хората, които ще се решат да направят тази крачка".

Еднократните грантове за преместване в провинцията ще бъдат плащани на граждани или семейства, при условие че те продадат домовете си в Сидни и закупят такива в провинцията. Имотите в провинцията трябва да струват по-малко от 600 000 долара (485 000 евро) - нещо, което не е трудно постижимо в повечето райони. Програмата ще струва на данъкоплатците до 47 млн. долара (33 млн. евро) на година.

Освен че ще даде тласък на развитието на регионите, програмата ще направи Сидни по-приятно място за живот. Населението на града е 4.5 млн. а прогнозите сочат, че то ще нарасне с 40% през следващите 30 години, оказвайки безпрецедентен натиск върху инфраструктурата. 

В момента Сидни вече е най-скъпия град в Австралия...

Цялата статия: http://www.dnevnik.bg



Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6176